Keikat

Tänne kerään live-esiintymiseni. Olet sydämellisesti tervetullut. Toivottavasti näen sinut keikalla!

Event Information:

 • Hengellinen

  Hengelliset hetket ja kirkolliset konsertit

  Hengelliset eväät elämäänsä on tämä laulaja saanut jo luterilaisesta syntymäkodissaan Savon sydämessä, Maaningalla.Elämän kosketukset ovat kuljettaneet häntä siten,että usko Jumalaan on saanut syventyä ja vajaa kymmenenvuotta sitten se johti henkilökohtaisen uskonratkaisun tekemiseen.

  Kun taiteilija Jaana Pöllänen esiintyy, niin itselle merkityksellisten laulujenlomassa hän kertoo elävästi ja koskettavasti omaa elämän tarinaansaJumalan kämmenellä. Mille tuntuu olla koulukiusattu, päästä jaloilleenläheisen alkoholin käytön varjoista, löytää puoliso, saada lapsia ja perhe.Kuinka rukous onkaan auttanut elämän suurimman tuskan keskellä, kun huolikeskosina syntyneiden kaksospoikasten tulevaisuudesta oliinhimillisesti katsoen musertava.

  Jaana esiintyy puolisonsa Ville Uusitalon pianon ja kitaran säestyksellä.Heiltä on tulossa myös omia lauluja,mutta toistaiseksi vielä ohjelmistoon kuuluu toisten tekemiä puhuttelevia sävelmiä;Vanhoja ja uusia virsiä ja hengellisiä lauluja... Gospel-klassikoita.Suomalaisille. Suomen kielellä, sydämen korkeudelta, sielun sopukoista.

  Päivä vain ja hetki kerrallansa, Saviruukku, Suojelusenkeli,Amazing grace – On armo suuri, Sä annat voiman – You raise me up. Kiitokseni.Lauluja tietenkin myös mm. Pekka Simojoelta.

  Lasse Heikkilän Jaanalle tekemä ensimmäinen suomalainen hengellinen tangoJeesus tuntee – on varmasti yksi mielenkiintoisimmista lauluista.

  Herkän vahvoja hetkiä on luvassa kun Jaana ja Ville heläyttävät sävelet taivaisiin!

  "Hengellinen"

  "Ristin luona kiusatulla"

  "Saavu Henki"