Keikat

Tänne kerään live-esiintymiseni. Olet sydämellisesti tervetullut. Toivottavasti näen sinut keikalla!

Event Information:

 • Viihde

  Tanssimusiikkia

  DUO JAANA PÖLLÄNEN JA VILLE UUSITALO
  Täyteläistä tanssi- ja menomusiikkia kompaktissa koossa. Huolella itse soitetut taustat tyylinmukaisine, kappalekohtaisine sovituksineen yhdessä live-soiton ja laulun kanssa... toimii!

  "Tanssimusa"

  "Menomusa"

  Tunnelmoiden

  OLE PIENISTÄ HETKISTÄ ONNELLINEN
  on musiikkituokio, jossa Jaana Pöllänen pianistinsa kanssa tarjoavat laulullisia tarinoita elämästä, ihmisestä ja rakkaudesta. Tähän tunnelmalliseen tuokioon kuuluvat Eino Leino, Helismaa, Mårtenson, Vysotskij, Piafin tunnetuimmat, monet klassikot, osin operetit ja oopperan kermatkin. Laulun hetki sisältää sinivalkoisia sävyjä, slaavilaisia tuntoja, intohimojakin.

  "Maailma on kaunis"

  "The Show Must Go On"

  Jaanasta on eräässä lehtiarvostelussa todettu, että ”kun Jaana Pöllänen esiintyy, sanat saavat siivet ja melodiat lähtevät uuteen lentoon”.

  Nostalgista

  AIKAMATKA 50- ja 60-luvuille

  Runsaan puolen tunnin mittainen mukaansatempaava kuvaelma näistä kultaisista vuosikymmenistä. Tarinan, äänikuvien, musiikin ja pikku rekvisiitan siivittämänä siirrymme noihin "vanhoihin hyviin aikoihin". Aikaan jolloin Paasikivi oli presidentti, Helsingissä oli olympialaiset, kuunneltiin radioa ja autot olivat vielä harvinaisia. Aikaan, jolloin elämä oli yksinkertaista mutta ihmiskeskeistä ja lämminhenkistä. Lapsuuden lämpimiin heinän tuoksuisiin ja metsämansikanmakuisiin kesiin. Nuoruuden tanssilavoille, television aikaan, 60-luvun musiikin murrokseen ja uudemman ajan alkuun.

  Oivallinen ohjelmanumero syntymäpäiville, juhliin ja tilaisuuksiin!

  Jouluista

  KUULEN TAIVAAN TIUKUJEN SOIVAN
  on kirkkoonkin sopiva kokonaisuus, jossa yhdessä pianistin kanssa viritetty joulun tunnelma tulee iholle ja sydämeen saakka, muun muassa lauluissa Taas kaikki kauniit muistot, Sylvian joululaulu ja Varpunen jouluaamuna.

  JOULUYÖN RAUHA
  on viihteellisemmän konsertin nimikkolaulu ja se on käännös kansainvälisestä klassikosta Con te partiro. Hiljaa leijaa maahan hiutaleet, kun samoilemme Talven ihmemaassa ja kun on Valkea joulu.

  Nämä kokonaisuudet erottuvat edukseen sillä, että monet hyvin mielenkiintoiset laulujen syntyhistoriat nousevat kauniisti esille lämminhenkisessä tuokiossa.

  Taivas sylissäni - video