Hengelliset hetket ja kirkolliset konsertit

Kristitty muusikkopariskunta Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo vierailevat seurakunnissa ympäri Suomen. Laulelmailtojen, kirkkokonserttien ja ylistysiltojen syvät sanoitukset ja sävelten tulkinnat ovat kuluneiden vuosien aikana koskettaneet kuulijoita Kotkasta Pyhätunturille ja Kalajoelta Karttulaan. Saattaapa illoissa joskus soida myös tango! Ainakin yhden kappaleen verran – säveltäjä Lasse Heikkilän Jaanalle henkilökohtaisesti säveltämä ja sanoittama tango, Jeesus tuntee.

Kristitystä kodista elämän eväänsä saanut laulaja ja kolmen lapsen äiti kertoo hengellisen musiikin kulkeneen matkassa mukana koko elämän ajan. Kun taiteilija löytää elämäänsä elävän Jumalan ja vahvan hengellisen pohjan, saavat tutut laulut uudenlaisen soinnin ja arkielämän koettelemuksetkin uudenlaisen perspektiivin.

Muusikkopariskunta Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo julkaisivat 2016 äänitteen Valoksi elämäsi polulle. Se erottuu aitoudellaan ja yksinkertaisuudellaan. Laulajan tarinankerrontaa täydentää pianosäestyksen vahva äänimaailma. Kristillisellä TV7-kanavalla on nähty syyskuusta 2016  alkaen silloin tällöin  heidän oma musiikkiohjelmasarjansa, joka kantaa levyn nimeä.

Tiedustelut, keikkavaraukset ja levytilaukset:

Jaana Pöllänen, p. 044 974 5335, posti AT jaanapollanen.fi

”Kosketa minua henki”

 

”Ristin luona kiusatulla”

 

”Saavu Henki”

”Kun kuulin Jaanaa ensimmäistä kertaa olin kirjaimellisesti pöllähtänyt!
Hienoa ääntä osasin odottaakin, mutta sellaista tulkintaa ja lauluun heittäytymistä en ollut varmaan koskaan nähnyt. Kaiken lisäksi Jaana on saanut evankelistan lahjan, joka tulee sopivalla tavalla esille: Hänellä on lahja koskettaa kuulijoitaan. Uskallan lämpimästi suositella Jaanaa keikalle.”

Pekka Simojoki, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja

Katso lisää referenssejä.

Herkän vahvoja hetkiä

Hengelliset eväät elämäänsä on tämä laulaja saanut jo luterilaisessa syntymäkodissaan Savon sydämessä, Maaningalla.Elämän kosketukset ovat kuljettaneet häntä siten, että usko Jumalaan on saanut syventyä ja vajaa kaksikymmentä vuotta sitten se johti henkilökohtaisen uskonratkaisun tekemiseen.

Kun taiteilija Jaana Pöllänen esiintyy, niin itselle merkityksellisten laulujen lomassa hän kertoo elävästi ja koskettavasti omaa elämän tarinaansa Jumalan kämmenellä. Mille tuntuu olla koulukiusattu, päästä jaloilleen läheisen alkoholin käytön varjoista, löytää puoliso, saada lapsia ja perhe. Kuinka rukous on auttanut elämän suurimman tuskan keskellä, kun huoli keskosina syntyneiden kaksospoikien tulevaisuudesta oli inhimillisesti katsoen musertava.

Jaana esiintyy puolisonsa Ville Uusitalon pianon ja kitaran säestyksellä. Heiltä on tulossa myös omia lauluja,mutta toistaiseksi vielä ohjelmistoon kuuluu toisten tekemiä puhuttelevia sävelmiä. Vanhoja ja uusia virsiä, hengellisiä lauluja, Gospel-klassikoita. Suomalaisille suomen kielellä, sydämen korkeudelta, sielun sopukoista.

Jaanan ja Villen musiikkivalikoimaan kuuluu mm. Päivä vain ja hetki kerrallansa, Saviruukku, Suojelusenkeli. Maailman hittejä, kuten Amazing grace – On armo suuri, You raise me up – Sä annat voiman, Kiitokseni – My Tribute. Lauluja tietenkin myös kotimaisilta tekijöiltä mm. Pekka Simojoelta.