Diakoniatyöntekijä Pirjo Järvinen, Hämeenkyrö

”Jaana vieraili Hämeenkyrön seurakunnassa ”Soi kunniaksi Luojan” syntymäpäiväjuhlakonsertin merkeissä. Se järjestettiin kirkossa toukokuussa 2022. Kutsut lähtivät kaikille tänä vuonna tasan 70 ja 75 vuotta täyttäneille/täyttäville. Kutsuimme myös kahden edellisen vuoden sankarit, joiden juhla oli koronan vuoksi jäänyt pitämättä. Väkeä tuli runsaasti. Etukäteisilmoittautumista ei tarvittu. Varasimme käsiohjelmia, lahjakirjoja ja pientä makeaa runsaasti.

Suosittelemme diakoniatiiminä Jaanaa ja Villeä lämmöllä. Etukäteissopimiset kävivät helposti ja nopeasti. Ehdotus käsiohjelmaksi ja sen lopullinen sisältö tulivat etukäteen sopivasti. Ohjelmisto oli juuri konserttiin sopiva, juhlallinen, lämmin, raikas, taidolla laulettu ja säestetty. Hengellinen hyvä sanoma kulki punaisena lankana läpi konsertin.

Jaana on ilmeikäs, luonnollinen, upeaääninen ja monipuolinen laulaja, joka esiintyy iloisesti, varmasti ja yleisön huomioiden. Hän puhuu kappaleiden väliin sopivasti, muttei liikaa, vaan antaa musiikin viedä. Hienot uudet sovitukset ja tulkinnat tutuista kappaleista sykähdyttävät perinteisiä unohtamatta. Konserttiin oli lisätty myös käsiohjelman ohi mukava yllätys ja paikallisuuden huomioiminen.

Villen säestys taidokasta. Muutama yhteislaulu/virsi oli kiva lisä.

Yleisö kiitteli vuolaasti konsertin jälkeen ja me työntekijät olimme todella tyytyväisiä. Juhlan etukäteisvalmistelut kannattivat. Diakoniatiimin osuus juhlassa oli toivottaa tervetulleeksi ja kiitellä. Kirkkoherra piti juhlapuheen konsertin alkupuolella. Tällainen ”syntymäpäiväsapluuna” sopisi varmasti moneen seurakuntaan!”

Tea Pohjoispuro, vt. johtava tiedottaja, Hyvinkään seurakunta

”Jaana Pölläsen kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Olemme viestinnässä kiitollisia, kun saamme aina niin valmiit mainosmateriaalit ja vielä hyvissä ajoin ennen Jaanan konserttia!”

Vellu Haarala, Järvenpään Saalem-seurakunnan pastori

”Kutsuimme Jaana Pölläsen yhdeksi pääesiintyjistä neljän eri kristillisen seurakunnan järjestämään PuistoGospel 2022-tapahtumaan Järvenpäässä. Kutsua ei tarvinnut katua, sillä Jaana johdatti kuulijat ammattitaidolla niin musiikin maailmaan kuin myös evankeliumin äärelle! Kaikki järjestävät tahot ovat erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia. Siksi suosittelenkin lämpimästi Jaana Pöllästä artistiksi ja evankelistaksi mihin tahansa vastaavankaltaisiin tapahtumiin!”

Tapio Sopanen, Master of Theology, pastori (el.), mieskuorolainen, Forssan Helluntaiseurakunta

”Olen kuunnellut laulaja-evankelista Jaana Pöllästä vuosien ajan useita kertoja. Jokainen kerta on ollut aina yhtä taidokas, sydämellinen ja koskettava. Jaanalla on Jumalan antama tulkintakyky, joka auttaa pääsemään suoraan sydämeen ja omaantuntoon. Laulut ovat hyvällä maulla ja harkinnalla valittuja. Konsertin kokonaisuus koostuu musiikin lisäksi raikkaista puheenvuoroista, joissa kaikuu kirkas evankeliumi. Kokonaisuuden täydentää puoliso Ville Uusitalo taidokkaalla säestyksellään. Yhdessä he muodostavat tiimin, jollaista on nykyisin vaikea löytää. Heidät tunnetaan monissa kristillisissä piireissä, joihin ovat sopeutuneet tilanne- ja tapauskohtaisesti. Siksi he ovat kaikkialle yhtä tervetulleita.”

Pauliina Uhinki-Suominen, kirkkoherra,Turun Henrikinseurakunta
”Kiitos ihanasta, koskettavasta esiintymisestä! Moni on kiittänyt ja ollut vaikuttunut. ❤️”

Palautteita Perheniemen kristillisen opiston Naistenpäiviltä 2021

”Ihana konsertti pitkästä aikaa!”

”Todella upea! Mukaansatempaava ja ihana persoona 😊 Kruunasi kyllä lauantai-illan!”

”Ihana Jaana, vapaa ja Pyhän Hengen täyttämä ilta ❤️❤️❤️ ”

”Ihana, koskettava, rakastettava aito ja vilpitön.”

”Hieno konsertti!”

”Aivan upea. Paljas, hengellinen, mukavasti todistusta mukana, korkeatasoinen ja lämminhenkinen. Erittäin hyvä.”

”Konsertti oli lämmin ja hoitava. Jaanan kaunista ääntä ja Villen soittoa oli mukava kuunnella.”

”On huikeaa, kun usko välittyy Jeesukselle palavien ammattitaiteilijoiden kautta – yhdistelmä oli tosi vaikuttava – kuin ilmestys jostain mitä voisi olla – anteeksi – kuivien saarnojen sijaan.”

”Tykkäsin kovasti iltakonsertista, ihana ääni hänellä ja muutenkin niin positiivinen ihminen.”

”Upea hoitava konsertti, jossa Pyhä Henki oli hoitamassa.”

”Aivan ihana osuus Jaanalla ja sain hänen jakamistaan sanoista sekä tulkinnasta paljon ammennettavaa ja antautuneesta elämästä Jumalalle!”

”Upea. Jaanalla erikoinen ääni. Ihanat laulut. Heil meni hyvin yhteen soittajamiehen kans.”

”Aivan upea ja ihana.”

”Koskettava konsertti.”

”Tykkäsin kovasti. Ihana aitous ja Jaanan tulkintatapa olivat mahtavia. Syvyys.”

”Koskettava ilta, upea, aito, lahjakas laulaja-evankelista, ihana Ville-puoliso, rinnallakulkija, omalla olemuksellaan vaikutti syvästi.”

Taito, kesäkonsertin kuulija

”Kiitos eilisestä, sillä esiintymistäsi kuuntelee ja katselee ilomielin, kun olet niin energinen ja kun asiasi on parasta eli Jumalan Sanan ja rauhan eteenpäin viemistä, niin olet todellinen helmi.”

Jouni Lehikoinen, kirkkoherra, Turun Mikaelinseurakunta

”Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Jaanan ja Villen kanssa jo useamman vuoden ajan. Jaanalla on kyky välittää evankeliumi lauluillaan ja omalla persoonallaan raikkaasti ja armollisesti. Hänen konserttinsa ovat olleet kirkossamme hyvin sielunhoidollisia, hengellisesti rohkaisevia ja puhuttelevia. Niihin on ollut helppo kutsua myös niitä ihmisiä, jotka eivät ole hengellisten tilaisuuksien vakiokävijöitä. Yhteistyö seurakunnan kanssa on toiminut erinomaisesti. Suosittelen lämpimästi Jaanan konsertteja paikallisseurakuntiin.”

Heini Kataja-Kantola, A-kanttori

”Millainen on Jaana Pöllänen?
Upea yhdistelmä leiskuvaa lavakarismaa, sydämen herkkyyttä, alttiutta Taivaan Isän töihin, vahvaa ja täyteläistä ääntä, joka tummien tangojen lisäksi taipuu niin klassiseen musiikkiin kuin spontaaniin jammailuunkin, ammattilaisen lavatyöskentelyä, reipasta huumoria, rukousta ja rakkautta, paljon rakkautta.
Yhdessä Ville-puolisonsa, sympaattisen ja taitavan musiikin ammattilaisen kanssa, he ovat kyllä vahva tiimi.”

Pippa-Riina Tuhkalainen, kirkkomuusikko (MuM), tuottaja/Arts Management (MuM)

”Jaana Pölläsellä on kyky puhua Jeesuksesta, uskosta sekä ihmiselämän iloihin ja suruihin liittyvistä asioista valloittavan mutkattomasti, lämpimästi ja rehellisesti. Hän on esiintyjänä ja laulajana monipuolinen, ammattitaitoinen ja karismaattinen, mutta myös helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Jaana osaa rakentaa esityksensä aina kulloisenkin yleisön hienosti huomioiden. Yhteistyö hänen kanssaan on miellyttävää ja helppoa. Suosittelen Jaana Pöllästä mielelläni konsertoimaan ja puhumaan eri seurakuntien tilaisuuksiin.”

Pirkka Sieviläinen, pastori, Kangasniemen seurakunta

”Jaana Pöllänen vieraili puolisonsa Ville Uusitalon kanssa seurakunnassamme. Se antoi meille enemmän kuin osasimme odottaa. Osallistujien palautteissa kehuttiin tilaisuutta: Selkeä sanoma ja kauniit lauluesitykset. Jaana Pöllänen osasi tuoda evankeliumin esille raikkaalla ja innostavalla tavalla. Omista elämänkokemuksista kertominen ja aitous koskettivat kuulijoita. Pirteä esiintymistapa, nasevat puheenvuorot laulujen välissä ja kauniilla lauluäänellä upeasti esitetyt kappaleet eivät jättäneet ketään kylmäksi.”

Majataloillan vieras

”Ettepä olis parempaa vierasta osanneet kutsua Elämänilon Majataloon,
kuin tämän vahvaakin vahvempaa tulkintaa huokuvan, Taivaan Isän Elämänilon Täsmäohjuksen!
Miulle ei ainakaan jäänyt epäselvyyttä siitä,
kenen hommissa tämä paljasjaloin viipottava luonnonlapsi on!”

Pekka Simojoki, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja

”Kun kuulin Jaanaa ensimmäistä kertaa olin kirjaimellisesti pöllähtänyt! Hienoa ääntä osasin odottaakin, mutta sellaista tulkintaa ja lauluun heittäytymistä en ollut varmaan koskaan nähnyt. Kaiken lisäksi Jaana on saanut evankelistan lahjan, joka tulee sopivalla tavalla esille: Hänellä on lahja koskettaa kuulijoitaan. Uskallan lämpimästi suositella Jaanaa keikalle.”

Pekka Vaismaa, myyntijohtaja, Radio Dei

”Minulla on ollut mahdollisuus kuulla Jaana Pöllästä ja voin kertoa, että upeat tulkinnat ja uudet sovitukset tutuista ja tuntemattomista lauluista ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.  Lisäksi Jaanan omakohtaiset kertomukset ja todistukset laulujen lomassa ovat koskettaneet kuulijoita.  Suosittelen vilpittömästi Jaanaa ja Villeä.  Olemme olleet Radio Deissä ja Kristityt yhdessä ry:ssä erittäin tyytyväisiä tämän parivaljakon antiin.”

Matti Kari, Kansanlähetyksen evankelista ja yrittäjä, Seinäjoki

”Olen lähes kahden vuoden ajan saanut olla toteuttamassa Jaana Pölläsen & Ville Uusitalon kanssa lukuisia musiikillisia iltoja pääasiassa Pohjanmaalla.  Kun ensimmäisen kerran kuulin Jaanan esiintyvän, se oli Nurmon kirkossa, koin sellaista, jota en aiemmin ollut kokenut.  Jaana otti ensimmäisen minuutin aikana koko kirkon haltuunsa ja sen jälkeen yleisö vain otti haltioituneena vastaan mitä karismaattinen savolaisnainen lauloi ja puhui Jeesuksesta. Huikea kokemus. Voin lämpimästi ja sydämestäni suositella Jaanaa ja Villeä esiintymään mitä erilaisempiin tilaisuuksiin.”

Ossi Könönen, seurakunnanjohtaja – pastori, Kotkan Vapaaseurakunta

”Jaana Pöllänen & Ville Uusitalo ovat yhdessä todella toimiva kokoonpano. Jaanan kokonaisvaltainen esiintyminen, jossa hänen kaunis äänensä, välitön kanssakäyminen kuulijoiden keskellä sekä vahva hengellinen sanoma luovat ilmapiirin, jossa on turvallista olla ja kokea taivaallisen isän läsnäoloa. Villen varmaotteinen säestys tukee Jaanan persoonaa ja saa laulun ja musiikin kuulostamaan ihmistä lähelle tulevana viestinä: Sinua rakastetaan, et ole yksin!

Maija Haikonen, Vapaakirkon seurakuntatyöntekijä, evankelista, työskennellyt aiemmin Pelastusarmeijan upseerina

”Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo palvelevat hengellisesti ja musiikillisesti taidokkaalla ammattimaisella otteella.  Jaanalla on loistava tilannetaju.  Hänen omakohtaiset todistuksensa koskettavat kuulijoita. Turvallisin mielin heidät voi kutsua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.  Sanoma saavuttaa ne, jotka eivät vielä usko ja nekin, jotka jo uskovat.  Heidän kauttaan Jumala koskettaa ihmisiä.  Kokemukseni on, että Jumala on siunannut tämän pariskunnan tähän tehtävään ja tapa, jolla he julistavat evankeliumia on sellainen, että se tavoittaa ihmiset.”

Nina Åström, muusikko, evankelista

”Jaana Pöllänen on raikas yhdistelmä ammattitaitoa, naurua ja vakavuutta.  Hienolla asenteellaan ja lämmöllään hän luo kontaktin kuulijoihin ja välittää elämän tärkeitä asioita. Jaana on nainen, joka kuuluu Jeesukselle.”