Sanottua

Pirkka Sieviläinen, pastori, Kangasniemen seurakunta

"Jaana Pöllänen vieraili puolisonsa Ville Uusitalon kanssa seurakunnassamme.
 Se antoi meille enemmän kuin osasimme odottaa. Osallistujien palautteissa kehuttiin tilaisuutta: 
Selkeä sanoma ja kauniit lauluesitykset. Jaana Pöllänen osasi tuoda evankeliumin esille 
raikkaalla ja innostavalla tavalla. Omista elämänkokemuksista kertominen ja aitous koskettivat kuulijoita. 
Pirteä esiintymistapa, nasevat puheenvuorot laulujen välissä ja kauniilla lauluäänellä upeasti esitetyt
 kappaleet eivät jättäneet ketään kylmäksi."

Majataloillan vieras

”Ettepä olis parempaa vierasta osanneet kutsua Elämänilon Majataloon,
kuin tämän vahvaakin vahvempaa tulkintaa huokuvan, Taivaan Isän Elämänilon Täsmäohjuksen!
Miulle ei ainakaan jäänyt epäselvyyttä siitä,
kenen hommissa tämä paljasjaloin viipottava luonnonlapsi on!”

Pekka Simojoki, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja

”Kun kuulin Jaanaa ensimmäistä kertaa olin kirjaimellisesti pöllähtänyt! Hienoa ääntä osasin odottaakin, mutta sellaista tulkintaa ja lauluun heittäytymistä en ollut varmaan koskaan nähnyt. Kaiken lisäksi Jaana on saanut evankelistan lahjan, joka tulee sopivalla tavalla esille: Hänellä on lahja koskettaa kuulijoitaan. Uskallan lämpimästi suositella Jaanaa keikalle.”

Pekka Vaismaa, myyntijohtaja, Radio Dei

”Minulla on ollut mahdollisuus kuulla Jaana Pöllästä ja voin kertoa, että upeat tulkinnat ja uudet sovitukset tutuista ja tuntemattomista lauluista ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.  Lisäksi Jaanan omakohtaiset kertomukset ja todistukset laulujen lomassa ovat koskettaneet kuulijoita.  Suosittelen vilpittömästi Jaanaa ja Villeä.  Olemme olleet Radio Deissä ja Kristityt yhdessä ry:ssä erittäin tyytyväisiä tämän parivaljakon antiin.”

Matti Kari, Kansanlähetyksen evankelista ja yrittäjä, Seinäjoki

”Olen lähes kahden vuoden ajan saanut olla toteuttamassa Jaana Pölläsen & Ville Uusitalon kanssa lukuisia musiikillisia iltoja pääasiassa Pohjanmaalla.  Kun ensimmäisen kerran kuulin Jaanan esiintyvän, se oli Nurmon kirkossa, koin sellaista, jota en aiemmin ollut kokenut.  Jaana otti ensimmäisen minuutin aikana koko kirkon haltuunsa ja sen jälkeen yleisö vain otti haltioituneena vastaan mitä karismaattinen savolaisnainen lauloi ja puhui Jeesuksesta. Huikea kokemus. Voin lämpimästi ja sydämestäni suositella Jaanaa ja Villä esiintymään mitä erilaisempiin tilaisuuksiin.”

Ossi Könönen, seurakunnanjohtaja – pastori, Kotkan Vapaaseurakunta.

”Jaana Pöllänen & Ville Uusitalo ovat yhdessä todella toimiva kokoonpano. Jaanan kokonaisvaltainen esiintyminen, jossa hänen kaunis äänensä, välitön kanssakäyminen kuulijoiden keskellä sekä vahva hengellinen sanoma luovat ilmapiirin, jossa on turvallista olla ja kokea taivaallisen isän läsnäoloa. Villen varmaotteinen säestys tukee Jaanan persoonaa ja saa laulun ja musiikin kuulostamaan ihmistä lähelle tulevana viestinä: Sinua rakastetaan, et ole yksin!

Maija Haikonen, Vapaakirkon seurakuntatyöntekijä, evankelista, työskennellyt aiemmin Pelastusarmeijan upseerina.

”Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo palvelevat hengellisesti ja musiikillisesti taidokkaalla ammattimaisella otteella.  Jaanalla on loistava tilannetaju.  Hänen omakohtaiset todistuksensa koskettavat kuulijoita. Turvallisin mielin heidät voi kutsua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.  Sanoma saavuttaa ne, jotka eivät vielä usko ja nekin, jotka jo uskovat.  Heidän kauttaan Jumala koskettaa ihmisiä.  Kokemukseni on, että Jumala on siunannut tämän pariskunnan tähän tehtävään ja tapa, jolla he julistavat evankeliumia on sellainen, että se tavoittaa ihmiset.”

Nina Åström, muusikko, evankelista.

”Jaana Pöllänen on raikas yhdistelmä ammattitaitoa, naurua ja vakavuutta.  Hienolla asenteellaan ja lämmöllään hän luo kontaktin kuulijoihin ja välittää elämän tärkeitä asioita. Jaana on nainen, joka kuuluu Jeesukselle.”